Een echt gesprek bieden wij in de vorm van (loopbaan)coaching, bedrijfsmaatschappelijk werk of als vertrouwenspersoon.

Wij ervaren dat een ieder zijn eigen wijsheid heeft, maar dat door diverse factoren er ‘ruis op de lijn’ kan ontstaan. In ons gesprek luisteren wij graag naar jouw reis of hulpvraag. Door onze kennis en ervaring hebben we diverse mogelijkheden om jou meer inzicht in jezelf te geven waardoor antwoorden als vanzelf komen. Ons doel is je handvatten mee te geven zodat je je eigen reis zelfstandig weer kan vervolgen.

Talenten

Hoe ervaar jij de wereld? Vanuit welke opvattingen, overtuigingen en (voor)oordelen? Door het bewust maken hiervan krijg je inzicht in jezelf. Wat je doet en waarom je ze doet. En welke uitwerkingen dit heeft op jezelf en je omgeving. En met dit inzicht krijg je keuzemogelijkheden en kan je kiezen wat jij wil.

Wij bieden diverse interventies aan, het levenwiel, numerologie, astrologie tot typeringen, managementdrives en testen. Ook werken wij veel met het onderbewuste. Hieronder valt systemisch werk, werken met protocollen, (familie)opstellingen, dromenwerk en energetisch werk. Daarnaast zijn wij opgeleid tot loopbaancoach en bieden wij korte interventies aan in onder de noemer kompasgesprek.

Goed voor jezelf zorgen

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat wij leren om vooral goed voor anderen te zorgen. Tijdens het opgroeien leren we ons aan te passen aan onze omgeving. En op school gaat dit door waarbij we leren om vooral onze ervaringen vanuit het hoofd waar te nemen en te oordelen in goed of fout. We raken meer en meer van onszelf verwijderd. Goed voor jezelf zorgen betekent voldoende beweging, rust en gezonde voeding. Ook ervaren wat goed is voor jou.

Wij bieden diverse interventies aan, het levenwiel, numerologie, astrologie tot typeringen en managementdrives en testen. Ook werken wij veel met het onderbewuste. Hieronder valt systemisch werk, (familie)opstellingen, dromenwerk en energetisch werk. Daarnaast zijn wij opgeleid tot loopbaancoach en bieden wij korte interventies aan in onder de noemer kompasgesprek.

Meer weten?

We komen graag met je in gesprek. Gebruik het contactformulier op onderstaande pagina om een bericht te sturen.